Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pociagne temacik i zapytam co założyć do mojej jedyneczki w zakresie 2-3 kafli?

Chce zostawic jednostke sterujaca narazie jest to navi bisnes ale jak na allegro ukaza sie wersje po lifcie zaloze profesjonal (ale to pewnie za jakies pół roku) a teraz mam awarie i jestem zmuszony do przyspieszenia modyfikacji bo membrana w jednym z glosnikow strzeliła (prawdopodobnie glosnik zamokła podczas dezynfekcji klimy - wiem bez kometarza - tak cos czasem zlecic komus :( ) wiec przyspieszam modyfikacje.

Chce zalozyc w przodzie gwizdki, srednie tony a pod fotelami niskie, co do tylu to wiem ze gwizki(w heckbecku jest na nie miejsce u mnie nie wiem) oraz srednie tony. Wiadomo bedzie potrzebny wzmacniacz 4 kanaly a moze lepiej 2?

Jakiej firmy(konkretne modele) sprzet w tym przedziale(nie lubie przesadnego basu) oraz moze ktos sie orientuje jakie makxymalne srednice glosnikow bede wstanie tam wsadzic?

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie