Skocz do zawartości

czy ktos ma w swojej Bmw e36 felgi 17 z ET20???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Czy ktoś ma w swojej Buni e36 Felgi 17 z ET20???

Bo mam okazje takie kupic i niewiem czy wejdą???

Czy nie bedzie przycierki????

Acha szerokość felgi 8,5cala.

Opony hce założyć 215 45 lub 40 na 17

Co o tym myślicie???

Może ktoś ma podobne felgi to niech napisze mi wszystkie rozmiary opon i felg.

Pozdrawiam!!!!

Opublikowano
Świr miał u siebie 8,5 cala RH z ET 13 , chciał na oponach oszukać i założył 215/40/17 i dalej mu obcierało z tyłu

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

Ale to miał et13 a ja che et 20 załozyc o mysle że jak załoze 215 to nie bedzie obcierało???

Bo to zawsze obciera o błotnik??? i nadkole plastikowe???

A czy et25 wejdzie do e36???

pozdrawiam!!!

Opublikowano
Ale to miał et13 a ja che et 20 załozyc o mysle że jak załoze 215 to nie bedzie obcierało???

Bo to zawsze obciera o błotnik??? i nadkole plastikowe???

A czy et25 wejdzie do e36???

pozdrawiam!!!

to załóż jeszcze 2 metrowe dystanse na strone :!: :duh: ja na twój pogrzeb napewno nie przyjade....

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

skoro nie chce ci sie szukac :

8" szerokosci ET35 - i ANI mm mniej

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
Kujon miałem fele 8,5 cala i ET10 i tylko przy obciązeniu czasem obtrało z tyłu ale ranty miałem sklepane, wygląd kozak. Teraz sam szukam felg z ET20.
Opublikowano
Kujon miałem fele 8,5 cala i ET10 i tylko przy obciązeniu czasem obtrało z tyłu ale ranty miałem sklepane, wygląd kozak. Teraz sam szukam felg z ET20.

no to tak jak ci mówiłem BROCK B1 mają akurat ET 20... tylko szerokość 10 cali tył :mrgreen: , jak ci będą obcierać to ci Gruby fachowo to wyciągnie nożycami do żywopłotu, na stacji benzynowej po pijaku o 24 :mrgreen:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

Opublikowano

no to tak jak ci mówiłem BROCK B1 mają akurat ET 20... tylko szerokość 10 cali tył :mrgreen: , jak ci będą obcierać to ci Gruby fachowo to wyciągnie nożycami do żywopłotu, na stacji benzynowej po pijaku o 24 :mrgreen:

Buahahahah :mrgreen: dokładnie Kujon jak się nie myle to w Kielcach po drodze do torunia :cool2:

A wracając do tematu to bierz te fele i nie będziesz żałował, wygląd super.