Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe Francuzy sa calkiem spoko sam mam jednego :roll2:

a nie wolisz BMW zamiast vel satisa?? fakt faktem ze vel satis ladnie wyglada a najwiekszy diesel jest swietny ale nadal bynajmniej ja widze wewnetrzne ble ze to nie BMW to samo widze w 106 ktora dostalem bo mamie sie zachcialo BMW a mialo byc odwrotnie hehe.....

Ma styl, jest naprawde nietuzinkowe - czego o E39/E38 raczej sie nie da powiedziec :wink: Diesel faktycznie ponoc swietny, ale jestem pewnien, ze podczas zakupu wybor i tak padnie na model 3.5i V6

Opublikowano

3,5 V6 tez jest spoko :norty: a stylu ma duuzo to fakt :wink:

mi sie z reno najbardziej podoba clio V6 i avantime (czy jak sie to pisalo) ale aktualnie jak mialbym tyle kasy i mialbym kupowac francuza chyba bym sie zdecydowal na C6 jest cudowna :modlitwa:

moje modele
Opublikowano
3,5 V6 tez jest spoko :norty: a stylu ma duuzo to fakt :wink:

mi sie z reno najbardziej podoba clio V6 i avantime (czy jak sie to pisalo) ale aktualnie jak mialbym tyle kasy i mialbym kupowac francuza chyba bym sie zdecydowal na C6 jest cudowna :modlitwa:

Ja raczej szukalbym jakiegos 2-3 latka, nawet jak mialbym te 200 kPLN to i tak bym sie chyba nie zdecydowal na "nowke", bo utrata wartosci w tym okresie (szczegolnie aut tej klasy) jest bardzo duza.

C6 faktycznie piekny samochod, szczegolnie detale.

Tylnia szyba niezwykla, podobie jak caly samochod.

Jeszcze nie mialem okazji sie przejechac (moze przed swietami mi sie jeszcze uda), ale znajomy mowil o niezwyklej ciszy panujacej w wnetrzu i komforcie, ktore daje zawieszenie, ale osiagi wg. niego slabe...

Jak narazie cena 255 kPLN pozastawia ten samochod w sferze marzen :wink:

Opublikowano
nie rozumiem, jak marzycie o C6 to co robicie na forum bmw? ja jabym mial 200 tys to bym bez dwuch zdan kupil albo nowa 5 lub 6 a w o zabojadach myslicie co nic wspolnego z bmw nie maja, w zupelnosci dwa rozne charaktery bmw a francuskie auta. francuzy plyna a bmw jezdzi.

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano

Masz racje utrata wartosci jest ogromna wiec dobrze robisz :mrgreen:

ale jezeli keidys byloby nas stac na noweczke C6 to chyba na utrate wartosci tez by nas bylo stac :mrgreen: Ja C6 ososbiscie nie mialem okazji sie przejechac... za to vel satisem z wczesniej wymienionym dieslem mialem okazje niestety juz go nie ma bo se zakupil A6... :wink:

moje modele
Opublikowano
nie rozumiem, jak marzycie o C6 to co robicie na forum bmw? ja jabym mial 200 tys to bym bez dwuch zdan kupil albo nowa 5 lub 6 a w o zabojadach myslicie co nic wspolnego z bmw nie maja, w zupelnosci dwa rozne charaktery bmw a francuskie auta. francuzy plyna a bmw jezdzi.

hehe moze masz racje ale czasem se mozna porozmawiac o innych autach...

a gdybym byl bogaty napewno bym sie skusil na C6 :oops: a z BMW nigdy nie nowych... bym se zakupil cos z lat 1965-1995 (do E34)

moje modele
  • 3 tygodnie później...