Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie kombinuje jak to zwykle że działają już takie "spółki" w innych miastach to czemu by nie w Warszawie? Ja osobiście mam 4 autka które musze zimować i tylko nieogrzewany garaż, i problemy zawsze jak chce coś zrobić. Teraz to jeszcze spoko ale jak będzie zimniej to już niestety słabo :( Pewnie inni również nie jeżdżą swoimi youngtimerami w zimę i chętnie w wolnych chwilach pobawili by się migomatem czy innymi zabawkami dużych chłopców, odświeżyli to i tamto, rozmontowali złożyli etc. No i mieli dobre miejsce na zimowanie swoich aut.

Może by zebrać się do kupy i wynająć coś takiego, ogrzewanego i bezpiecznego? Może w jakiejś hali po fabrykach, czy przy "dużych zakładach". Co Warszawiacy na to?

BMW 2800 csa 70 Nachtblau

BMW 628CSi 85 Karminrot

BMW 635CSiA 89 Shadowline Highline Motorsport

[ Currently: Motorsport na tapecie ]

[ WSZYSTKIE CZĘŚĆI DO E24 = tel 510635633 ]

Opublikowano (edytowane)

jestem za, moglbym kupowac gnioty na czesci ;)

oczywiscie zaleznie od tego jaki to bylby orientacyjny koszt miesieczny, wstepnie mozna pogooglowac za ogloszeniami 'wynajme hale' itp a potem popytac konkretnie.... moze na sluzewcu robotniczym cos sie w miare tanio znajdzie? choc mysle, ze najtaniej bedzie pod warszawa, tylko jak z bezpieczenstwem..

http://www.maxon.pl/magazyny_wynajem.php4

Edytowane przez zalew
Opublikowano
Również słyszałem o służewcu przemysłowym. Trzeba by pojeździć i popytać. Cenowo to nie mam pojęcia ale pewnie tanio nie jest. Mój kumpel rzeźbiarz płaci w VIS'ie 1000zl za 150m (wliczone ogrzewanie i prąd) wiem że szuka teraz nowego miejsca, ze 250-300m i można razem to wynająć. Grunt to pojeździć i popytać :)

BMW 628CSi 85 Karminrot

Opublikowano
Ale migomatu tam nie postawisz i nic przy aucie nie zrobisz chyba?

BMW 628CSi 85 Karminrot

Opublikowano
15zł /m2 to dość dużo. Cena wyjściowa z ogrzewaniem to podobno jak się teraz dowiedziałem 10zł/m. Mysle ze "przejazd" i pytanie i mozna znaleźć taniej.

BMW 628CSi 85 Karminrot