Skocz do zawartości

ID7 BMW f40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć załoga liczę na waszą pomoc

Chodzi o rozmowe telefoniczna przez głośnomówiący radio idrive 7 problem polega na zniekształconym głosie jak i z jednej strony tak i z drugiej tak jak by zakłócenia głos robota ... Próbowałem na wiele sposobów to ogarnąć lecz niestety dramat... Raz chyba się udało i od tamtej pory lipa może macie jakieś doświadczenie lub pomysły?

Pozdrawiam

Opublikowano
W dniu 3.04.2026 o 17:08, sivvy napisał(a):

Cześć załoga liczę na waszą pomoc

Chodzi o rozmowe telefoniczna przez głośnomówiący radio idrive 7 problem polega na zniekształconym głosie jak i z jednej strony tak i z drugiej tak jak by zakłócenia głos robota ... Próbowałem na wiele sposobów to ogarnąć lecz niestety dramat... Raz chyba się udało i od tamtej pory lipa może macie jakieś doświadczenie lub pomysły?

Pozdrawiam

Zniekształcony głos sugeruje niską prędkość połączenia BT. Co mi na szybko przychodzi do głowy:

• Zmienić położenie telefonu względem anteny

• Spróbować inny telefon (może felerny egzemplarz albo jakaś niekompatybilność w kodekach)

• A może antena w samochodzie jest uszkodzona? A może uszkodzony jest moduł BT w samochodzie?

Opublikowano
  • Autor
W dniu 11.04.2026 o 09:36, PKort napisał(a):

Zniekształcony głos sugeruje niską prędkość połączenia BT. Co mi na szybko przychodzi do głowy:

• Zmienić położenie telefonu względem anteny

• Spróbować inny telefon (może felerny egzemplarz albo jakaś niekompatybilność w kodekach)

• A może antena w samochodzie jest uszkodzona? A może uszkodzony jest moduł BT w samochodzie?

Kurcze powiem Ci że wszystko czy Muzyka czy coś wszystko ładnie gra raz udało mi się z tatą pogadać przez głośnomówiący potem zaczęły się schody będę musiał tak jak gadasz albo telefon inny a może softa wgrać najnowszego do id7