Skocz do zawartości

Fotele elektryczne do E90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich

Jak w większości aut w moim E90 przeciera się boczek fotela kierowcy. Zamiast to naprawiać znalazłem kilka dość fajnych ofert sprzedaży foteli elektrycznych. Pytanie do Was czy da się wymienić fotele zwykłe materiałowe na elektryczne ? Licze się z tym że pewnie instalacja do wymiany i czy sterownik komfortu również do wymiany czy da się zaprogramować ? Kiedyś posiadając poliftową E46 wymieniałem lampy na ksenony i wystarczyło podłączyć kompa i aktywować. Jak to się ma w przypadku w foteli w E90 ? Domniemam że kolorowo nie będzie ale może ? 😀  Dodam że fotele które bym kupił są elektrycznie ustawiane i grzane. Dodam jeszcze i nie wiem czy ma to znaczenie ale u mnie obecnie nie działa funkcja obniżania prawego lusterka po włączeniu wstecznego a z tego co wiem jest to zależne właśnie od posiadania bądź nie posiadania elektrycznych foteli. Byłoby pięknie gdyby dało się zrobić w jakichś normalnych kosztach 🙂 

Będę Wam bardzo wdzięczny za podpowiedzi i sugestie.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Ale to juz bylo.... Poszukaj zamiast zasmiecac forum. 

Opublikowano
  • Autor

Bardzo przepraszam Szukałem i niestety nie znalazłem. Jedyne co to tematy związane z fotelami z anglików. Podaj proszę link jeśli możesz i usunę żeby faktycznie nie zaśmiecać.

Opublikowano
  • Autor

Przepraszam bardzo faktycznie udało mi się znaleźć temat tak więc proszę o podpowiedź jak usunąć ten lub proszę administratorów o usunięcie.