Skocz do zawartości

zestrojenie pilota centralnego zamka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam e32 i przecudowny kluczyk który słuzy do otwierania centralnego tyle że nie działa ,wymieniłem batrie i nic ,podsunieto mi pomysł zestrojenia pilota ale w servisie BMW :cry: czy mozna to załatwic omijając servis :modlitwa: dzięki
Opublikowano
chłopie jestes bogiem bedę cię chwalił i podziwiał , :clap: działa wszystko działa !!! to normalnie cud ,jesteś wielki , jeździłem po magikach z komuterami i lipa zero wiedzy :dance: ,jeszcze z boku kluczyka jest taki kwadratowy przycisk po którego włączeniu zapala sie dioda na nawiewie czy to jest jakiś alarm ?bedziesz potrzebował nowych części to wal dam ci dobrą cenę www.brukmotor.exb.pl :cool2:
Opublikowano
jeszcze z boku kluczyka jest taki kwadratowy przycisk po którego włączeniu zapala sie dioda na nawiewie czy to jest jakiś alarm ?

jesli chodzi o ten przecisk to zalacza orginalny alarm i domyka zamek tak zwany deadlock tak jest przynajmniej u mnie w E32

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
chłopie jestes bogiem bedę cię chwalił i podziwiał , :clap: działa wszystko działa !!! to normalnie cud ,jesteś wielki , jeździłem po magikach z komuterami i lipa zero wiedzy :dance: ,jeszcze z boku kluczyka jest taki kwadratowy przycisk po którego włączeniu zapala sie dioda na nawiewie czy to jest jakiś alarm ?bedziesz potrzebował nowych części to wal dam ci dobrą cenę www.brukmotor.exb.pl :cool2:

:D Lejesz miód na me serce :D. Trzymam za słowo bo bywam w Olecku. A z tym kwadratowym przyciskiem jest tak jak kolega powyżej napisał. Dodam jeszcze, że u mnie przyciskiem tym można również domykać okna i szyber przez długie przytrzymanie.

peace & love
Opublikowano
witam wszystkich mam problem nie moge skodowac kluczyka cos sie stalo i nie zamyka a bylo to tak zalaczyl mi sie alarm wylaczylem tym kluczykiem i teraz nie moge go skodowac co robic ratujcie maciej z bmw
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Mam 525i z 90r i mam pytanie jak sprawdzic czy moje bmw obsługuje pilota jest alarm jest tez jakis czujnik obok włącznika centralnego zamka i dioda na nawiewie.Prosze o odpowiedz.
Opublikowano
Mam 525i z 90r i mam pytanie jak sprawdzic czy moje bmw obsługuje pilota jest alarm jest tez jakis czujnik obok włącznika centralnego zamka i dioda na nawiewie.Prosze o odpowiedz.
Opublikowano
Pilota nie mam ale wszysko chyba wskazuje ze jest mozliwosc.A i holender od którego kupowalem auto to cos mówił o jakim duzym kluczyku ze go zgubił.Skąd wziąsc teraz takiego pilota.
Opublikowano
Jest obsługa pilota wziołem pilota od kumpla z e32 zrobiliśmy inicjalizacje i działa otwiera zamyka rygluje jest ok :D tylko teraz z kad wziasc pilota serwis chce ok 700zł za pilot o 130zł za grot to troche duzo.
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja ostanio radio w e32 750 montowałem i od tego czasu coś zepsułem i:

Nie działa pilot na podczerwień

nie moge zablokować CODE zapłonu

oraz po wyjściu z samochodu OBC caly czas sie świeci np zegarek

ktoś coś mi podpowie ?

BMW E60 530d

Gdyby Bóg był za przednim napędem - wszyscy chodzilibyśmy na rękach ....

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Mam kluczyk z pilotem robiłem tak jak pisał Zbichu i nic nie rusza jakie mogą być tego przyczyny. Czy moze ktoś to wczesniej gdzieś coś wyłączył mam e34 95r TDS
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
mam e32 740 93 wyjąłem baterie i włożyłem nawet nowe bo myslałem że stare za słabe próbowałem już kilkadziesiąt razy zaprogramować kierując kluczyk w diode w lusterko i...... :mad2: :mad2: :mad2: NIIIIIIIIIC może ktoś wie co zrobić żeby to działało
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

1. Wsiasc do samochodu i zamknac drzwi

2. Wlozyc kluczyk do stacyjki i przekrecic na pozycje nr1 (zapala sie kontrolka AIRBAG) maxymalnie na 5 sek. i wyjac kluczyk z powrotem

3. Nacisnac i przytrzymac przycisk otwierania. Nie puszczajac tego przycisku nacisnac krotko, trzykrotnie w ciagu 10 sek przycisk zamykania

4. Puscic przycisk otwierania jesli proba sie udala to centralny zamknie sie i otworzy zaraz.

U mnie zadziałało e46