Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak chcecie tanie OC, to polecam np. oferty sprzedawane przez mBank. Parę miesięcy temu ubezpieczyliśmy tam auto żony (Peugeot 206 1,1), z pełnymi zniżkami wyszło coś koło 200 zł. Kilka dni później zadzwonili do mnie przedstawiciele L4, babka naopowiadała się, jaką to mają cudowną ofertę, zgodziłem się (głównie z ciekawości) na małą ankietę dotyczącą wyliczenia kosztów, tylko mówię, że chcę ofertę zwykłą, bez żadnych extrasów i ekstremalnie tanią. Na koniec rozmowy po około 15 minutach (a miała być chwilka) zadowolona kobietka zapodała mi kwotę 330 zł (!) i była jeszcze zdziwiona po usłyszeniu w słuchawce gromkiego buahaha!

Kosmetyka samochodowa, czyszczenie tapicerki

http://www.clart.pl

Dodatkowe info, zapytania, porady na PW.

Opublikowano

Do mnie też ostatnio dzwonili z mBanku, chyba zauważyli że korzystałem kilka razy z formularza na ich stronie do obliczania składek (robiłem to po zalogowaniu się na swoje konto u nich) ;) Z pakietem OC-AC nie udało im się zejść poniżej 2000 zł, natomiast wczoraj sprawdziłem sobie na stronie internetowej Liberty Direct i z takim pakietem zszedłem do 1700 zł.

OC mam od kilku lat w Cignie i obecnie płacę po wszystkich zniżkach 305 zł.

Opublikowano
fakt, do mnie tez dzwonili z mbanku jak sprawdzałem sobie hipotetycznie kilka razy, ile bym zapłacił za auto takie siakie itd. :wink: