Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

tym razem nietypowo bo auto już mam.

Czy ktoś mógłby mi pomóc w odgadnięciu przeszłości mojego Z4? Robię to właściwie z nudów, bo polubiłem to auto i mnie realnie ciekawi jakie życie miało przede mną 🙂 

Co już wiem:
- Ogólnie po VINie jest to auto z Włoch.
- Miało tam przygodę w 2009 r
- Trafiło do niemiec (Mam oryginalny brief)
- W 2017 trafiło do Polski
- Miało dwóch właścicieli i teraz trzecim jestem ja.

I nadal chyba najbardziej mnie interesuje co się działo między 2009 a 2017. Ani Carfax ani Carvertical nic nie podają. Powiem więcej - oba nic nie mówią o tym, że auto było w niemczech! (poprzedni właściciel oczywiście nazywał się Abdullah...)

Najchetniej bym się dogrzebał do tego jakie auto miało uszkodzenia. Mam swoje podejrzenia, bo wiem które panele są "nie od kompletu", ale zawsze warto wiedzieć coś wiecej 🙂

Opublikowano

Kup raport na autobaza.pl która ma dane z ASO, reszta to naganiacze 🙂

Dowiedział byś się że auto w 2010 podczas pobytu w DE miało już nastukane 178tyś.

image.thumb.png.44277f681cc4f019b939a2df7dd84186.png

BMW

Opublikowano

O, to ciekawe. 
Kupiłem raport w autobazie i faktycznie - mam akurat to zdjęcie, tylko że niestety ta część z szafą jest zapikselowana 🙂

Dzięki za radę, przy poważniejszych autach będę patrzył 🙂
(bo akurat ta zeta była tania więc mi to ryba)

Ale autobaza co ciekawe nie pokazuje krajów w których auto było. I nie pokazuje żadnych dzwonów 😕 

a7e854bc-82b6-4d67-8660-84f76d26f14c;image_51c31d5fed539.jpg