Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

wczoraj odkręciłem sobie kurek na silniku co sie olej wlewa i strasznie chlapał mi olejen na zewnątrz, a gdzy poxniej odkręciłem ten sam kurek, zaczeło mi aukto przygasać, jak zatykałem to chodziło normalnie, odtworzyłem zaczoł mi spowrotem przygasać, co sie dziej :roll:

autko nie równo chodzi mi na obrotach

mam jeszcze problem z inspekcją, na wszystkie sposoby próbowałem ją skasowac jakie znalazlem na forum, ale nici, byłem tez u mechanika i też mi nie skasował, z tym tez mam problem :oops: , co prawa wyczytalem gdzieś na forum, że w jakimś tam modelu podczas kasowania inspekji musza być drzwi od strony kierowcy zamknięte, a ja cały czas miałem otware (inspekcja już mi swieci wcholere czasu) :(

Opublikowano

co do korka wlewu jest to normalny i dobry objaw,auto traci kompresję po odkręceniu i kuleje wtedy na obrotach gorzej jak by nic się nie działo :cool2:

co do inspekcji to podjedz do innego mechanika może ten u którego byłeś nie zabardzo wiedział jak kasuje się inspekcję,

poczytaj też tu:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=33091&highlight=kasowanie+inspekcji

Opublikowano
co do korka wlewu jest to normalny i dobry objaw,auto traci kompresję po odkręceniu i kuleje wtedy na obrotach gorzej jak by nic się nie działo :cool2:

ufffff, dzięki, a juz sie zaczołem martwić

jeszcze pocztyam to tej inspekcji i może sie do innego wybiore

Dzięki raz jeszcze

Opublikowano

co do inspekcji to podjedz do innego mechanika może ten u którego byłeś nie zabardzo wiedział jak kasuje się inspekcję,

poczytaj też tu:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=33091&highlight=kasowanie+inspekcji

sprawdzałem dzis ponowmnie wszystkie metody i nic, czekałem nawet około 30 sekund, czy przy drzwiach otwartych czy zamkniętych nic sie nie dzieje.

Od samego początku kiedy kupiłem świeci mi sie jedna czerwona i żółta lampka i pisze tylko że inspekcja i nic więcej, czy może znacie jeszcze jakiś sposób żeby skasowac to :?