Skocz do zawartości

BMW G30 VIN WBAJA710X0WA58400

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś moglibyście powiedzieć na temat tego auta? https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-5-bmw-seria-5-530i-xdrive-gpf-m-sport-sport-ID6HdKkA.html

Warto się nim interesować? Ktoś może zna? Zastanawiam się czy edc zaraz się nie posypie ale przebieg w sumie taki wysoki nie jest.

Edytowane przez bartez9088

Opublikowano
11 godzin temu, bartez9088 napisał(a):

Coś moglibyście powiedzieć na temat tego auta? https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-5-bmw-seria-5-530i-xdrive-gpf-m-sport-sport-ID6HdKkA.html

Warto się nim interesować? Ktoś może zna? Zastanawiam się czy edc zaraz się nie posypie ale przebieg w sumie taki wysoki nie jest.

Nic nie powinno się posypać. Silnik to tak jak u mnie B48 dużo lepszy od N20. Mapę skrzyni jeszcze na xHP przydałby się zrobić. Przy tym przebiegu warto zmienić olej i filtr w skrzyni oraz dyfrach i skrzynce xdrive. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 22.03.2025 o 21:42, bartez9088 napisał(a):

Czy to Pan kupił ten samochód?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć, kupiłem te auto, w raporcie są dwie lekkie szkody (2x w tył) a po za tym wszystko okey na tą chwilę. W jakiej cenie on był jak się nim interesowałes ?

Opublikowano
6 godzin temu, hary24 napisał(a):

Cześć, kupiłem te auto, w raporcie są dwie lekkie szkody (2x w tył) a po za tym wszystko okey na tą chwilę. W jakiej cenie on był jak się nim interesowałes ?

Ogłoszenie zostało usunięte. Proszę napisać VIN kod.

Opublikowano
17 godzin temu, Busr napisał(a):

Ogłoszenie zostało usunięte. Proszę napisać VIN kod.

Nr Vin masz w tytule tematu, ktoś oglądał te auto ? Bo dziwie sie ze tak długo stało.

Opublikowano
W dniu 15.09.2025 o 17:27, hary24 napisał(a):

Nr Vin masz w tytule tematu, ktoś oglądał te auto ? Bo dziwie sie ze tak długo stało.

Zapomniałem, że w nazwie jest VIN 😁

Samochodu nie oglądałem, ale chyba kupowałem raporty i rozmawiałem ze sprzedawcą.
Zdaje się, że jest na nim zrobiony stage 1.

Robiono też serwis całego xDrive.
Myślałem o jego zakupie.

Jak Panu się podoba ten samochód? Jest Pan zadowolony?

Pojawiły się jakieś problemy?

Edytowane przez Busr

Opublikowano

Zgadza sie, jest zrobiony stag 1 ma okolo 280 km i 414 nm, duzy serwis napędu byl robiony przy 85 k km (wymiana oleju w dyfrach i skrzyni biegów+ filtr) po zrobieniu 700 km nie zauważyłem żadnych "ukrytych" wad/usterek. 

Opublikowano

A masz nr tel do wlasciciela ? Bo auto kupilem przez komis.

Opublikowano
5 godzin temu, hary24 napisał(a):

A masz nr tel do wlasciciela ? Bo auto kupilem przez komis.

Niestety nie (