Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, odebrałem dziś z salonu w Poznaniu ix3 LCI. Ogólnie ,zaskoczyło mnie ze nie było żadnej ładowarki w zestawie tylko kabel do ładowarek publicznych. Sprzedawca podobno sprawdził wszystko i jak nie było wyszczególnione w zamówieniu to ładowarka nie przysługuje. Zdziwienie było największe  jak dojechałem do domu i przeczytałem protokół odbioru. I zapis ze ładowarka pozostawiona w aucie. Jak u was było macie na zamówieniu?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Ja bym jednak starał się wyjaśnić tą sytuację z dealerem, bo ewidentnie jest jakiś rozjazd pomiędzy jego wyjaśnieniami a protokołem.

Natomiast czy obecnie BMW daje ładowarki mobilne…? Sprawdź może w aktualnym konfiguratorze, z tego co pamiętam tam powinno być to wyszczególnione.

Edit: z tego co widzę - ja w swoim zamówieniu nie miałem, a dostałem (zarówno w iX3 jak i w iX).

Edytowane przez Pe.te
Opublikowano

Dzięki za odp, zgłosiłem do centrali BMW niech sami temat rozwiązują. Jak wyjdzie że powinna być to stwierdzą pewnie że protokole zaznaczone że odebrałem i czego ja chce 😅