Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry witam wszystkich na forum jako nowy ,chciałbym zacząć przygodę z BMW. Mianowicie dziś byłem zobaczyć pierwsze BMW E 60 2,5L benzyna. Niestety  historii auta jako tako brak w carvertical ,książka prowadzona do 170tys km.Auto jest z roku 2006 przebieg 210tys km.srodek jest jak na moje oko dobrze zachowane zadbane, wiadomo parę  wgniotek szpachli nie stwierdziłem, ale zauważyłem na silniku wycieki z górnej pokrywy zaworów.Po odpaleniu silnik na zimno nie falował obrotami. Nie wiem jak z końcowym tłumnikiem bo zauważyłem  jakieś 2 otwory (okrągłe) i nimi spaliny wylatywały . dodam pare zdjęć i link do ogłoszenia. cena kusi .Aha czy błotniki są plastikowe? bo magnez nie chytał. tak samo maska silnika. prosze o jakies sugestie .auto sprowadzone z niemiec nie zarejestrowany nawet nie ma jak pojeździć chociaż jutro mam się przejechać

https://www.facebook.com/share/15oFKbBfuf/

bmw 1.jpg

bmw2.jpg

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Ten wydruk z AIRy nie zawiera nawet jednej wymiany oleju. Jedyny Twój dowód to książka.

Przód był robiony w tym aucie, tył zresztą też. E60 miało już po 10 właścicieli i trzeba ten fakt zaakceptować.

To auto sprzedaje handlarz i nie będzie wiedział o nim kompletnie nic. 

Opublikowano

Ponta a możesz mi powiedzieć  skąd to wiesz ? Bo jestem ciekaw. Nie napalam się na to auto bo nie chce wdepnąć w przysłowiowe gówn..o.