Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,  dzisiaj powtórzyło mi się to drugi raz. Mianowice po przejechaniu za pierwszym razem 20km , dzisiaj około 8km. Objawy występują tylko na ciepłym silniku, po zaparkowaniu zaczęło nim szarpać i nierówno pracować. Pierwszy raz, jakieś 2 tyg temu po takim objawie, wyłączyłem samochód, zapaliłem ponownie, szarpanie było ale już mniejsze. Po wyłączeniu na 5min wszystko wróciło do normy. Dzisiaj po przejechaniu 8km podobnie, nie ważne czy to D, P czy R - samochod ma wibracje, tak jakby szarpie. Po podniesieniu maski z prawej strony, takie dziwne zasysanie, oraz z lewej jakby nierówna praca silnika … pod kompem nie ma błędów . Filmik z zapisem dźwięku.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Miałem to samo ale podczas wypalania DPF, odezwij się do mnie to Ci powiem co i jak, długo z tym walczyłem ale w końcu udało mi się własnymi siłami pokonać tą usterkę 😀

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mozesz opisać problem?

icon4.png