Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na desce rozdzielczej konkretnie na środku podszybia jest element chroniący nagłośnienie, taka duża kratka. Ta kratka pokryta jest takim dziwnym materiałem (takie zamszopodobne) . Generalnie prysnęła tam kropla jakiegoś napoju i została biała kropka. Próbowałem zetrzeć mokrą szmatką delikatnie, a finalnie została jaśniejsza wytarta plamka. Czy ktoś ma pomysł, czym to doczyścić ?

IMG_6042.jpeg

Opublikowano

pod tą kratką jest jakiś dziwny materiał, mi podczas czyszczenia deski wyciągnął - "wylazł"  on na wierzch i wyglądało to fatalnie

nie dałem rady pozbyć się tego, ale finalnie w ramach gwarancji ASO wymieniło na nowe

Opublikowano
3 godziny temu, flint napisał(a):

pod tą kratką jest jakiś dziwny materiał, mi podczas czyszczenia deski wyciągnął - "wylazł"  on na wierzch i wyglądało to fatalnie

nie dałem rady pozbyć się tego, ale finalnie w ramach gwarancji ASO wymieniło na nowe

Dzięki za info. Może też spróbuję przy okazji pokazać to i nalegać, aby ogarnęli, bo generalnie bzdura straszna robić coś takiego…