Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

sprowadziłem z USA BMW F32, samochód bez przedniego zderzaka i elektroniki z nim związanych. Wiem że potrzebuje PDC z wiązką na przód i kamer przednich do surround view, po numerze vin z wyposażenia doszedłem ze posiada: Park Distance Control (PDC),Driving Assistant,Ostrzeżenie przed zmianą pasa,Real-Time Traffic Information,Surround View. Znalazłem gdzieś na angielskim forum informacje o tym że jeśli samochód posiada system SV to ma 8 miejsc na czujniki z przodu, moje pytanie na co są miejsca w zderzaku, centralnie pod kamerami i czy jest mi ktoś w przybliżć mi moje braki w wiedzy na temat elektroniki którą trzeba skompletować w koło przedniego zderzaka 🙂

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

6 z przodu 6 z tyłu. Kamera jest pod czujnikiem bocznym.

Kamery w zderzak masz w ASO za 2k sztuka. Lepiej z allegro, bo pasują od bardzo dużej ilości modeli BMW.

Wiązkę trzeba po VIN dobrać, bo jest mnogość opcji, które na nią wpływają. 400 zł kosztuje w ASO.

rwx77QqX-i9eEzmVAh.jpg

rwx77QqX-cGeNvrZLu.jpg