Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Robiłem przykładowe konfiguracje M35i oraz 23i i z tego co widzę opcja Parking Assistant Professional dostępna jest tylko dla wersji 23i a dla M35 już nie. Błąd konfiguratora?

Opublikowano
W dniu 21.09.2024 o 12:50, gacekk87 napisał(a):

Witam

Robiłem przykładowe konfiguracje M35i oraz 23i i z tego co widzę opcja Parking Assistant Professional dostępna jest tylko dla wersji 23i a dla M35 już nie. Błąd konfiguratora?

może być zawarta w jakiejś opcji - mało realne, żeby "lepsza" wersja nie miała opcji z niższych wersji silnikowych.

aż mi się przypomniało Audi jak próbowałem konfigurować - na rynku PL nie były dostępne fotele elektryczne z pamięcią w skrzyni automatycznej, ale w manualnej już tak 😄 (na rynku DE nie było z tym problemu...)

BMW THE1 F40 120d - M Sport, Skyscraper Grey (2022)

Odebrany! https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=229&t=395918

icon1.png

Opublikowano

Cześć,

To nie błąd konfiguratora. Parking Assistant Professional jest często oferowany w standardzie w słabszych wersjach wyposażenia, a w mocniejszych jest opcją lub nie ma jej wcale. Podejrzewam, że w BMW uznali, że ktoś kto bierze M35i to stać go na kamerę 360 i sam umie zaparkować 😄