Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanownych forumowiczów. W zeszłym tygodniu zapaliła mi się na desce informacja jak w tytule. Pomimo zostawienia pojazdu zamkniętego na kilka godzin komunikat cały czas jest. Więc spiesząc do rozwiązania skorzystałem z kilku filmów instruktażowych w których każdy wskazuje na wymianę baterii w systemie sos. Ok mówię , zrobię sam o zakupiłem oryginalną baterie do tego systemu. Dziś zabieram się do jej wymiany (zgodnie z jednym z filmów na YouTube- polskim filmie instruktażowym) cała centralka znajduje się w podsufitce na wysokości płetwy na dachu. Jakież było moje zdziwienie, gdy po odpięciu z tyłu dwóch szpilek z podsufitki, zobaczyłem… nic. Nie ma w moim modelu tego modułu z baterią na pewno na wysokości płetwy, a nawet jeszcze jakieś 50-60 dalej, nadal nic nie widać oprócz czystej blachy. Stąd mój post i pytanie, gdzie szukać tego modułu z baterią, czy możliwe, że przenieśli go w inne miejsce? Mój model to BMW x5 g05 lipiec 2019.