Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w ksiazke tez nie wiesz ..

na potwierdzenie zadaj : faktur za ostatnie przeglady, ostatnich przegladow z wpisanym przebiegiem .. itd ..

inaczej - przebieg wsadz sobie miedzy bajki .. ;)

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
Przypatrz sie dokładnie na stan kierownicy, nakładek na pedały(czy nie nadmiernie wytarte) to samo sie tyczy dywaników(jeśli są z weluru) i oczywiście fotela kierowcy( czy lewa strona nie jest nadwyrężona). Jak zapalisz motor, to odkręć korek wlewu oleju, powinien wręcz przygasnąć. Jeśli stan optyczny będzie zadawalący(tapicerki, pedałów, kierownicy) i zauważysz to co opisałem powyżej, to mozna sądzić że przebieg jest w zasadzie oryginalny. Więcej na te tematy jest na forum (użyj opcji szukaj)
Opublikowano
Dzięki za odpowiedz najważniejsze, ze kolor tak jak mówicie występował w bmw. We wtorek pojadę zobaczyć to auto.To już chyb 20 którą będę oglądał...ale szukam choć naprawdę ciężko jest.
WIELE SERC, JEDNO BICIE, BMW PONAD ŻYCIE
Opublikowano
Póki czas, to może warto sie wybrac po autko za granicę? Moje jest sprowadzone prze mnie osobiście. Dodam że cena którą proponuje sprzedawca jest nieco zawyżona, nawet w stosunku do opłat poniesionych przy zakupie auta przez sprowadzającego bezpośrednio. Uogólnię: ktoś (handlowiec) kto sprowadził auto na kołach (dla kogoś), życzy sobie zarobić około 2 do 2,500 zetów (jak sie uda). Przy sprowadzeniu autka na lawecie(również przez handlowca) cena teoretycznie jest podobna, ale... tu ma większy zysk ze względu na niższą cene zakupu auta( żółte blachy-brak przeglądu, pewne uszkodzenia które uniemożliwiają transpot na kołach i.t.p). Naprawdę warto pomysleć o osbistym sprowadzeniu samochodu, póki jeszce jest czas, bo ustawa ma wejść od grudnia. Dodam , jak szukać na stronach niemieckich to tylko od osób prywatnych , na prawde warto.