Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni Państwo. 

Dzisiejszego dnia moja bunia postanowiła kolejny raz nadwyrężyc moje nerwy. Mianowicie wskazanie temperatury wody leci pod sufit w korku, gdy jade z normalna prędkością czyli powyżej 80km temperatura się zbija, tutaj domyślam się, ze to przewiew. Natomiast co ciekawe na postoju gdy temperatura leci pod sufit wiatrak wentylatora zalacza sie dosłownie na sekundę, góra 10 sekund i staje. Zastanawiam się czym może to być spowodowane, bezpieczniki cale przewody nigdzie na przerwane nie wyglądają. 

Pytanie do bardziej doświadczonych graczy ode mnie, czy może wymieniać jakieś czujniki czy od razu cały wentylator? Spotkaliście się z takim problemem? 

Poza wskazaniem temperatury brak innych kontrolek. 

20240812_185928.jpg

Opublikowano

Po wyciągnięciu wentylatora, podłączeniu go poza silnikiem kreci się, natomiast nałożony na chłodnice uruchamia się i staje i tak w kółko. Nie mam pomysłu, jak na razie zamówiłem czujnik temperatury wody. Zastanawiałem się czy po odpięciu auc zacznie chodzic, nic z tych rzeczy dalej lezy.