Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie ktoś dlaczego czujnik wykrywa na kompie 3/4 skoro 20240720_085738.jpg.7772e1cd0345d0c78f5949cf079ca771.jpg

czytałem że te czujniki swirują ale mój brnie w zaparte już prawie 2 tyg i nic się nie zmienia🧐

(Olej z bagnetu mierzone na zimnym po nocy i na równym twardym podłożu)

Opublikowano

Mnie też pokazuje 80% na ekranie kiedy na bagnecie jest full. Gdzieś pytałem kiedyś i ponoć to normalne, komputer uruchamia pomiar dopiero jak odpalisz silnik 🤷🏻‍♂️

Opublikowano
18 minut temu, Użytkownik525xd napisał(a):

Mnie też pokazuje 80% na ekranie kiedy na bagnecie jest full. Gdzieś pytałem kiedyś i ponoć to normalne, komputer uruchamia pomiar dopiero jak odpalisz silnik 🤷🏻‍♂️

Dziwi mnie to bo przez 5 tys km od wymiany pokazywał full a teraz 3/4, wiem że przelicza po odpaleniu dopiero ale już jeżdżę 2 tygodnie i nie zmienia się nic na kompie... jak by był wlaniety czujnik to wydaje mi się żeby skakało w różne strony a tu stoi .. 😐 nic.. w przyszlym tygodniu robie mała trase .. moze jak sie rozgrzeje porzadnie to cos sie zmieni 😤