Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra wiadomość dla wszystkich zamawiajacych - czas oczekiwania skrócił się do 3 miesięcy - info z oficjalnej tabelki dla dealerów

Opublikowano

Dotyczy to wszystkich wersji silnikowych? Zamówione m50 podobno jest wyprodukowane ale czeka na jakieś moduły i w sumie nie wiadomo ile to potrwa 

Opublikowano
3 godziny temu, ryb55 napisał(a):

Dobra wiadomość dla wszystkich zamawiajacych - czas oczekiwania skrócił się do 3 miesięcy - info z oficjalnej tabelki dla dealerów

Wg tej samej tabelki od grudnia do dziś cały czas widnieje że czas oczekiwania na M50 to 5miesiecy liczone już z transportem a o ile ktoś w ogóle je dostał w ostatnich miesiącach to zazwyczaj czekał ok 9 miesięcy. Reasumując, BMW jest tutaj skrajnie nierzetelne, niewiarygodne i bezczelne tak więc te 3 miesiące to apewne kolejny ich żart z klientów.

Opublikowano

M50 też widnieje teraz na 3 miesiące. Ja na ten moment nie mogę się dokładnie wypowiedzieć bo auta jeszcze nie mam ale wg statusów niedługo ma wejść na produkcję i to by oznaczało dotrzymanie terminu

Opublikowano
Godzinę temu, ryb55 napisał(a):

M50 też widnieje teraz na 3 miesiące. Ja na ten moment nie mogę się dokładnie wypowiedzieć bo auta jeszcze nie mam ale wg statusów niedługo ma wejść na produkcję i to by oznaczało dotrzymanie 

Nie chcem gasić Twojego entuzjazmu i trzymam kciuki aby dotrzymali Ci tego 3miesiecznego terminu ale jednak wydaje mi się że jesteś kolejną os. która daje się nabierać na "będzie miał Pan szybko swój samochod". Byli tu tacy co im i po 5 razy BMW zapewniało że termin produkcji jest już tuż tuż a finalnie po 5-7miesiacach nawet nr VIN jeszcze nie mają. 

Opublikowano

Ja nie zamawiałem teraz m50. Zamówiłem  w kwietniu 30e i czekam na nie - ma się wyprodukować we wrześniu. Widziałem tabelkę w której były okresy oczekiwania i dlatego o tym napisałem. Jak będzie w rzeczywistości to się przekonamy. Natomiast w tabelce przynajmniej okresy uległy znacznemu skróceniu 

Opublikowano
8 godzin temu, ryb55 napisał(a):

Ja nie zamawiałem teraz m50. Zamówiłem  w kwietniu 30e i czekam na nie - ma się wyprodukować we wrześniu. Widziałem tabelkę w której były okresy oczekiwania i dlatego o tym napisałem. Jak będzie w rzeczywistości to się przekonamy. Natomiast w tabelce przynajmniej okresy uległy znacznemu skróceniu 

Trzymam kciuki ale nie nastawiaj się bo może być nerwowo.
zamówiłem 30e w listopadzie. Do sierpnia do dotarl. Zrezygnowałem i wziąłem stokowego 20i

Opublikowano

Mi właśnie przesunęli planowany termin odbioru o kolejne 2 miesiące, na grudzień. Od lutego to będzie (o ile będzie) 10 miesięcy oczekiwania, to trochę więcej, niż 3...

Opublikowano
52 minuty temu, ryb55 napisał(a):

a wiadomo z jakiej przyczyny?

Nie, usłyszałem tylko, że samochód czeka w kolejce do produkcji.