Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

mam problem z moim e46 320d kupilem go w 2002 roku mial 18 000 przebiegu byl rozbity , rocznik produkcji 2000 ,problem jest taki ze auto wogule nie ma mocy, mam tez citroena 1,9 HDI (90KM) to bierze moje bmw juz na starcie , z poczatku myslalem ze ten silnik jest poprostu mulasty ale ostatnio kumpel kupil sobie takie same bmw i jego to rakieta !! kupilem przeplywomierz na gieldzie nowy zalozylem praktycznie to samo, auto ma gigantyczna turbo dziure do 2,8 tys. obr prawie nie jedzie !!! dopiero powyzej cos tam ciagnie, teraz od dluzszego czasu jezdze wogule bez przeplywomierza zrobilem bez przeplywki juz jakies 90 000 bo go wywalilem do smieci i nie widac roznicy , podczas wyprzedzania to jest tragedia zero elastycznosci czasem trzeba o 2 biegi redukowac , poprostu daje mu gaz do dechy a on prawie nic a jesli chodzi o predkosc to wyciaga 200 chyba po 20 minutach

blagam pomocy !!!