Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, borykam sie z pewnym problemem. Wczoraj wracajac do domu strzelil mi pasek klinowy pare km od domu, dojechalem normalnie do domu i potem juz samochodu nie odpalalem, dzis wymianilem pasek i zauwazylem plame pod moim autem. sprawdzilem i to z mojego auta kapie dziwna ciecz (zlatuje w dol po sprężarce klimatyzacji) tak jakby olej silnikowy wymieszany z czyms jeszcze sprawdzilem stan oleju nic nie ubylo, z chlodniczym tak samo ktos moze mi podpowiedzieć co to moze byc i skad dodam jeszcze tylko ze dzien przed strzeleniem paska nie mialem tego wycieku.IMG_0206.thumb.jpeg.1691fd97ec0121cf72e96fac7b10acc0.jpegIMG_0205.thumb.jpeg.11953f0075a1914d4878a362d5b37035.jpeg

Edytowane przez Demos525d
Opublikowano

Wygląda jakby sprężarka ci strzeliła i jest to barwnik kontrastu z olejem klimy.  Ale masz taki burdel w przeciekach  od bardzo dawna że to może być wszystko 

Opublikowano

Też mi to wygląda na wyciek że sprężarki. Mialem kiedy poidiby przypadek że sprężarka stanęła dęba i przez to zerwał się pasek.