Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm... :think:

szukałem... szukałem... ale konkretnych odpowiedzi do końca nie znalazłem... :mrgreen:

dlatego jak w temacie... kilka pytań dotyczacych orginalnego alarmu BMW... :roll2:

1. czy warto montować do E32 lub E34 orginalny alarm... :?:

2. czy jest to bardzo skąplikowana operacja... taki montaż... :?:

3. jaki jest to koszt takiego alarmu... :?:

4. gdzie można kupić taki alarm... :?:

5. no i gdzie i za ile sam już montaż... :?:

prosze o konkretne odpowiedzi... osób które coś takiego przechodziły... lub osób mających wiedze dotyczącą nurtującego mnie tematu... :mrgreen:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
Miałem w poprzednim samochodzie jeden z lepszych alarmów jakie były dostępne w tym czasie (samochód z 94 roku), teraz założyłem jeden z tańszych i mogę powiedzień, że jest lepszy od tamtego. Technologia się zmienia - zwłaszcza układy elektroniczne są coraz lepsze i chyba nie ma sensu kupować alarmu sprzed 10 lat i więcej.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Technologia się zmienia - zwłaszcza układy elektroniczne są coraz lepsze i chyba nie ma sensu kupować alarmu sprzed 10 lat i więcej.

Popieram :idea: Stare systemy się zużywają co powoduje zżeranie prądu podczas postoju.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań