Skocz do zawartości

Remote 3D view już działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, zobaczcie czy wy też już macie dostępną tą opcję bo chyba jakiś update był niedawno i działa nam już zdalny podgląd z kamer. Info od @adiki który właśnie odebrał;)

Edytowane przez cieszkop

Opublikowano

Chodzi ci o zrzut fotek z 4 kamer czy masz transmisje wideo?

Opublikowano
  • Autor

Zrzut fotek i obraz 3d sklejony. Wideo to tam w opcji chyba nawet nie było. Chyba, że dopiero mi aktywowali bo auto odebrane tydzień temu;)

Edytowane przez cieszkop

Opublikowano

Wideo sie nagra jesli ktos ci sie wlamie do auta lub stuknie w zaleznosci jak oznaczyles w ustawieniach drive recordera

Edytowane przez engineer

Opublikowano
  • Autor

No właśnie ja nie brałem "drive recordera" ale BMW ekspert powiedział, że ta opcja powinna być dostępna dodatkowo w sklepie - ale póki co jej nie widzę ?

Opublikowano

ja mam drive record I kamery 3d. mogę tylko zrobić w telefonie panoramę 3d. zdjęć nie ma. opcji w drive Record nagrywania filmów przy włamaniu tez nie widzę...

Opublikowano

To zrób test, zaznacz w drive recorderze automatyczne rozpoczęcie nagrywania, zamknij kogos w aucie, niech ta osoba porusza sie po zamknieciu i spowoduje ze alarm sie włączy

Edytowane przez engineer

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
3 godziny temu, mtzecik napisał(a):

ja mam drive record I kamery 3d. mogę tylko zrobić w telefonie panoramę 3d. zdjęć nie ma. opcji w drive Record nagrywania filmów przy włamaniu tez nie widzę...

Poszczególne zdjęcia na bazie ktorych budowana jest panorama są dostępne po naciśnieciu przycisku "Szczegóły"