Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam tez moje M340i touring w idealnym stanie do sprzedania przebieg tylko 27 tys km na dzien dzisiejszy. Auto moge przekazac okolo sierpnia. po wiecej info zapraszam do kontaktu. 

Edytowane przez MROE75
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ciekawe jest to, że m3t lci jest tanszy niż przed lci, taki sam konfig wychodzi mi około 15k mniej, dużo rzeczy w standardzie teraz zrobili. Hifi, przyciemniane szyby, nitki na pasach w std. Pakiety driver prof za 7k zamiast 15k jak wczesniej. Nie spotkałem się wcześniej z taką sytuacją, no i 20KM plus 😉

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawostka, jakiej się dziś przypadkiem dowiedziałem i zarazem potwierdziłem w specyfikacji technicznej, to większa masa nowego Touringa.

Wynosi ona teraz 1940 kg (vs 1865 kg pre-lci).

Słyszałem dwie teorie dlaczego masa wzrosła, ale chciałbym usłyszeć Wasze zdanie, najlepiej poparte faktami 🙂

Opublikowano
16 godzin temu, ajt22 napisał(a):

Ciekawostka, jakiej się dziś przypadkiem dowiedziałem i zarazem potwierdziłem w specyfikacji technicznej, to większa masa nowego Touringa.

Wynosi ona teraz 1940 kg (vs 1865 kg pre-lci).

Słyszałem dwie teorie dlaczego masa wzrosła, ale chciałbym usłyszeć Wasze zdanie, najlepiej poparte faktami 🙂

lci ma więcej w wyposażeniu standardowym, np. hi-fi harman który w pre-lci był jako opcja dodatkowy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 6.02.2024 o 22:28, R4dek napisał(a):

Cześć

Jestem właśnie na etapie składania zamówienia. Termin dostawy będe celował na maj, na ta chwile mam 18% rabatu. M3t to jest już lci. Premiere miał 2023.

Cześć Radek, w którym salonie dostałeś 18% ;o ?