Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Szukałem na forum odpowiedzi na moje pytanie ale niestety nie znalazłem nic :( Wiec zapytam Was i prosiłbym o pomoc... Mianowicie wyciagłem oryginalne radio BMW z mojego E32 i chciałem zamontować w to miejsce Pioneera którego miałem w E34, lecz niewidze złącza do anteny :mad2: Jest za to taka jakby kosteczka EURO tylko niepamietam ilo pionowa :duh: I teraz pytanko. Jak zmienić to na zwykłą wtyczke antenową ?? Czekam na wasza pomoc.

POZDRAWIAM

MAREK :D

Jestem silny wewnętrznie jak Jeep Wrangler, z klasą jak Mercedes S600, niedostępny jak BMW 750iL, delikatny jak jasna skóra w Volvo C70, pięknyi wysportowany jak Audi TT i niekoniecznie szybki jak Porsche :D

...::: StreeT RacinG Is NoT A CrimE :::...

Opublikowano
do anteny musi byc kabel ekranowany z wtyczka, a wiec taka wtyczka z kabelkiem miedzianym czy aluminiowym nieekranowanym bedzie tak samo skuteczna jak bys lyzke albo widelke podalczyl do anteny.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
Oki :) Kolejna kwestia której nierozumiem.... Mianowicie kupiłem przejściówke do radia z BMW na ISO i niedziałaja mi głosniki :evil: Wogole wydaje mi sie ze w tej oryginalnej kostce BMW przy mojej instalacji niema wogóle kabli głośnikowych :mad2: Jest to możliwe ?? W moja kostke wchodzi dokładnie 7 kabli :duh: Co na to poradzić ?? Radio sie włącza ale niesłychac nic w głosnikach... Niewiem kompletnie co mam robic, a jazda bez musyki to niejest jazda.. Auto to BMW 750iLA z 1993 roku. Z góry dzieki za pomoc :modlitwa:

Jestem silny wewnętrznie jak Jeep Wrangler, z klasą jak Mercedes S600, niedostępny jak BMW 750iL, delikatny jak jasna skóra w Volvo C70, pięknyi wysportowany jak Audi TT i niekoniecznie szybki jak Porsche :D

Opublikowano
Tak głośniki sa na 100%

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Jesli masz tylko 7 kabelków to oznacza ze pewnie podpiętą zasilke, a więc odszukaj drógą kostke ISO na głosniki powinno ich byc 8(kabelków) :mrgreen: ..daj znac co i jak .. :wink: pozdro Daro