Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
problem pojawil sie gdy pogoda sie pogorszyla (deszcz) wjechalem w kaluze i od tego momentu cos sie spier...lo. a mianowicie na benzynie ma tak jakby chwilowe spadki napiecia czy powietrza no nie wiem jak to nazwac...jedzie jedzie i nadle na sekunde tak jakby sie przyciol czyms i znowu idzie. zaczyna sie to od okolo 3 tysiecy obrotow a na gazie jest podobnie z tym ze przy nizszych obrotach. moze mi ktos powie w czym lezy przyczyna bo mnie kew zalewa :cry2: dodam ze nie mam oslony pod silnikiem bo sie urwala przez nasze cudowne drogi moze to ma jakies znaczenie.....
Magia trzech liter - BMW
Opublikowano

Prawdopodobnie masz przebicia na kablach WN.

Tytuł jakiś dziwny :| .

http://img291.imageshack.us/img291/9725/3500ga.jpg

Pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
a oprocz kabli WN jaka jeszcze moze byc przyczyna?? mozenajlepiej by bylo podjechac do serwisu BMW...oni raczej szybko dojda co to sie dzieje. Zapewne koszt tez bedzie niemaly :?
Magia trzech liter - BMW
Opublikowano
Pepe86 czy to przerywanie jak sie zacznie to kilka razy przerwie? bo ja mam cos podobnego i nie wiem czy o tym samym myslimy....jak jade ze stala predkoscia to czasem mi zacznie przerywac, przerwie kilka razy i jest ok...
Opublikowano
no jest dokladnie tak jak napisales...tylko ze jak mi juz przerwie pare razy to dalej juz go nie "ciskam" bo mi szkoda samochodu tak wiec nie zabardzo wiem czy dalej tez by przerywalo ale wydaje mi sie ze by przerywalo.
Magia trzech liter - BMW