Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zmienić seryjne felgi z m-pakietu na czarne ale bmw nie ma nic ciekawego w ofercie. Zimówki kupiłem 796M, do portimao blue w shadowline - wygląda super. Szukam czegoś podobnego na lato, miał ktoś może podobne wyzwanie i jest w stanie coś polecić?

Bez adapcyjnego jazda na co dzień po gorszych drogach jest wg mnie umiarkowanie komfortowa dlatego raczej nie zmienię na 19'' oferowane przez bmw które wyglądają o niebo lepiej .

image.png.205275a3959da4d4c3aec5e4a5717d08.png

Opublikowano

Jeśli chcesz szersze felgi z tyłu to kup taki sam model na lato. Przy jednej szerokosci felgi mozesz wybrac:

Borbet BY  lub

GMP Italia Specter, 19 cali wyglada tak

IMG_20220909_092449_119.thumb.jpg.5aa62914d1a26d31eb456b4e9740bdeb.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja mam felgi z pierwszego foto.
Jesli chodzi o komfort to... duzo zalezy tez od opon (nawet nie od tego czy rof czy nie rof ale sam model opony).

Opublikowano

Witajcie.
U mnie kolor auta Niebieski Portimao, a w standardzie 18" Double Spoke 790 M Bicolor.
Na zimę kupiłem cztery tej samej wielkości RIAL X12 18x7.5 5x112 ET:25 czarny połysk i to przy pełnym pakiecie czerni dopełniło wyglądu 🙂

Tydzień temu zamawiałem żonie F44 i dopłaciłem do M V-spoke 554 czarnych 18".
Tak się zastanawiam czy podejdą pod G20 2.0i, bo jeśli tak to chyba wylądują u mnie 😄
Rozstaw ten sam, otwór ten sam. W zakresie ET 25 powinny podejść te moje RIAL.

Wie ktoś jakie ET mają to M V-spoke 554 czarnych 18" ? 

F44_pl_Villa_day_cam_07.jpg

Bez-tytu-u.jpg
Opublikowano
7 minut temu, Borsuczek napisał(a):

ET:54

Trochę spora rozbieżność do ET25 (przód) ET40(tył) z G20 😕 więc chyba nie przejdzie mój plan... 

Bez-tytu-u.jpg