Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie. Proszę o ocenę tego modelu z ogłoszenia. Nie znalazłem informacji w dekoderze Vin na temat tych M-pakietowych dokładek czyli zderzak progi, czyli pewnie zostały dołożone później. Proszę Was o info co jeszcze ciekawego zauważycie i można.to wykorzystać podczas oględzin auta. 

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-3-ID6FIdgX.html#gallery-grid

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wg. Auto DNA odnotowano uszkodzenie pojazdu. Stan licznika:

07.08.2019 83490 km Niemcy

18.10.2018 76024 km Niemcy

Opublikowano
49 minut temu, Borsuczek napisał(a):

Wg. Auto DNA odnotowano uszkodzenie pojazdu. Stan licznika:

07.08.2019 83490 km Niemcy

18.10.2018 76024 km Niemcy

Tak widziałem w historii na gov.pl. stan licznika wydaje się być wiarygodny co nie?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
18 godzin temu, Dargol napisał(a):

Tak widziałem w historii na gov.pl. stan licznika wydaje się być wiarygodny co nie?

Stan licznika jest wiarygodny tylko gdy sam jeździłeś danym autem od nowości 😉

Opublikowano
13 godzin temu, Borsuczek napisał(a):

Stan licznika jest wiarygodny tylko gdy sam jeździłeś danym autem od nowości 😉

To wiadomo 😜

Opublikowano

Wykupiłem raport autobazy, wygląda na szczegółowy. Przebieg wydaje się prawdziwy. Przy przebiegu 60 tys wymiana rozrządu i cewek zapłonowych. W historii 3 szkody 

(W załączniku zrzuty ekranu)

W sumie nie wiem czy to był konkretny Dzwon czy jakaś parkingową kolizja. Czy to dyskwalifikuje auto według Was drodzy forumowicze?

SmartSelect_20230811_171914_Chrome.jpg

SmartSelect_20230811_171900_Chrome.jpg

SmartSelect_20230811_171822_Chrome.jpg

SmartSelect_20230811_171805_Chrome.jpg

Opublikowano
W dniu 12.08.2023 o 10:43, 0okm napisał(a):

Szkoda parkingowa w której uszkodzony jest układ zawieszenia? Pewnie lekka ryska od wózka zakupowego.

Z doświadczenie wiem że czasami Ci co wpisują w system zaznaczają też obszary na które szkoda mogła mieć wpływ, nie tylko to co faktycznie było uszkodzone, czasami jest to mylące i bez dokładnej wyceny szkody się tego nie dowiemy a tą ma tylko zgłaszający szkodę. 

BMW