Skocz do zawartości

Aktualizacja Navi X3 G01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem świeży w temacie Navi dlatego proszę o pomoc.

Chcę zaktualizować mapę w X3, mam aktualną wersję na Pendrivie, natomiast czy potrzebny mi jest jeszcze kod FSC? Mapę pobrałem z tego forum.

Dzięki

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Tak

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie koniecznie. Wszystko zależy skąd auto, czy było robiona konwekcja. Ja miałem taki przypadek że auto kupiłem 6 miesięcy temu, auto z USA, mój nieautoryzowany dieler już zrobił konwekcje, więc musiał kod fsc zakupić wgrywając mapy Europy. I ściągałem mapy robiąc aktualizacje bez kodu fsc. Widocznie jakiś czas on działa, mimo ze auto jest 6 miesięcy po konwekcji. A jaki twój przypadek to nie wiem. Poprostu nagraj na pendrive i włóż do usb auta. Jak mapa pójdzie to kod nie potrzebny, jak nie pojdzie to napewno auto o ten kod się upomni już na początku po włożeniu usb. Wtedy trzeba kupić. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zakupiłem BMW x3 z USA 2021 r.. Poprzednie właściciel zrobił konwersję, menu po polsku zmiana fal radiowych, ale nie mam wgranej nawigacji. Gdzie w Warszawie i okolicach mógłbym to zlecić? Dzięki z góry za pomoc. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 12.09.2023 o 23:10, rkurak napisał(a):

Zakupiłem BMW x3 z USA 2021 r.. Poprzednie właściciel zrobił konwersję, menu po polsku zmiana fal radiowych, ale nie mam wgranej nawigacji. Gdzie w Warszawie i okolicach mógłbym to zlecić? Dzięki z góry za pomoc. 

Zapraszam do kontaktu Usługi dla aut BMW - Polskie menu i nawigacja (menupolskie.pl)

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg

• 2 tygodnie później...