Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich. Mam bardzo nietypowy z mojego punktu widzenia problem(?). Ostatnio zauważyłem, że stan przejechanych kilometrów jest inny niż powinien. Powinno być coś ponad 210 000 km i tak było. Któregoś razu wsiadłem do auta, odpaliłem silnik i patrzę, a tu jest 187 000 km. Nic nie dotykałem, nic nie podłączałem, nic nie kombinowałem z programami. Jak to możliwe. Co się stało? Da się to naprawić? Co ja mam teraz z tym fantem zrobić? Wie ktoś coś na ten tamat? Może słyszał coś ktoś o tym? Przeglądałem internet jednak nie ma informacji by coś się samo robiło, jedynie jak samemu kombinować lub jakieś ukryte menu z rzeczywistym przebiegiem. Pozdrawiam wszystkich.  

PS: tak pomyślałem sobie, że może jakieś g*wno jest gdzieś wpięte by cofało licznik? Jest to możliwe? Jeśli tak to gdzie mógłbym tego czegoś szukać by to usunąć? W razie czego da się to po czymś takim naprawić? Nie jestem pierwszym właścicielem. 

Edytowane przez peter_313
Dodatkowe informacje do postu