Skocz do zawartości

Taśma kierownicy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.  Mam takie pytanie gdzie można sprawdzić kompatybilność części tzn. muszę wymienić taśme kierownicy o numerze 9234445 i nigdzie nie mogę znaleźć używki o odpowiednim numerze. Myslałem o kupieniu teśmy z innym numerem np. 9234440, których jest bardzo dużo na sprzedaż ale nie wiem czy będzie kompatybilny. Sprawdzałem na różnego rodzaju niemieckich stronach Lebman.de i nie znalazłem odpowiedzi. 

Samochód ma nr. VIN C886609

Wie może ktoś z was czy podeszłaby ta część.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

poszukaj .... takich tematów jest kilkanaście i w zasadzie wszystkie informacje, które potrzebujesz są tam opisane

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

wg vin powinieneś mieć raczej 61 31 9 234 446 sprawdź to jeszcze raz

http://pl.bmwfans.info/parts-catalog/F11/Europe/520d-N47N/browse/vehicle_electrical_system/switch_unit_steering_column/

Edytowane przez bbmw

Opublikowano
  • Autor

Dzięki bardzo za pomoc. Dokładnie wszędzie w katalogach jest podana część 9 234 446, a w samochodzie mam zamontowaną 9 234 445. Dziwnie czy fabryka namieszała czy ktoś później coś.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

szukaj  w katalogu po opcjach wyposażenia, masz wibracje, łopatki, grzanie, asystenta świateł ????

Opublikowano
  • Autor

Wyposażenie ubogie bez wirbracji, łopatek itd. także w sumie powinno być nawet obojętnie jaki numer. 

Opublikowano
  • Autor

Taśme kierownicy zamówiłem, jakby nie działało odpowiednio to jakim programem polecacie zakodować?