Skocz do zawartości

zciszanie muzyki podczas cofania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
forumowicze..... czy da sie ustawic tak zeby podczas manewru cofania audio sami sie przyciszalo do jakiegos tam poziomu ? , szukam i nie moge znalesc , przezucam na "R" i jak glosno grało tak dalej gra , a potrzebuje chwili skupienia ;) a za kazdym razem sciszac ręka tak srednio to wygodne . Jakies rady ?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
forumowicze..... czy da sie ustawic tak zeby podczas manewru cofania audio sami sie przyciszalo do jakiegos tam poziomu ? , szukam i nie moge znalesc , przezucam na "R" i jak glosno grało tak dalej gra , a potrzebuje chwili skupienia ;) a za kazdym razem sciszac ręka tak srednio to wygodne . Jakies rady ?

;O przecież ścisza się, tylko o jakiś % (nie wiem, 50?)

Opublikowano
  • Autor
a , gdzie to sie uruchamia ? bo u mnie sie nic nie scisza po właczeniu wstecznego
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
a , gdzie to sie uruchamia ? bo u mnie sie nic nie scisza po właczeniu wstecznego

Wejdz w ustawienia, dzwiek, wyrownanie glosnosci i zobacz czy jak bedziesz zmial glosnosc PDC to czy sciszy Ci sie muzyka/radio.

Tego sie nie uruchamia, jest normalnie, mozna regulowac jedynie glosnosc PDC/Gong - moze wystarczy u Ciebie to podglosnic?

Opublikowano
Muzyka ścisza się automatycznie gdy jest odpowiednio głośno, a czujniki coś wykryją. System tak reguluje głośnością muzyki, żeby na pewno usłyszeć dźwięki z czujników. Jak muzyka jest bardzo głośno to bardzo mocno się ściszy. Pewnie zawsze do tego samego poziomu.