Skocz do zawartości

Prosze o pomoc!!!lusterka do compacta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam prosze podajcie mi ile przewodów ma lósterko sterowane elektrycznie( trzy czy cztery kable) nie wiem czy podgrzewanie ma posiadam e36 compact rocznik 1995 bez szyberdachu i szyb elekt prosze o pomoc dzieki pozdrawiam
Opublikowano
A po czym poznać czy lusterka są ogrzewane?

i kiedy są? w momencie włączenia ogrzewania tylniej szyby ??? :lol:

Ja tez chciałbym sie tego dowiedziec. Moze ktoś wie?

Pozdro

Opublikowano
Jak sciagniesz lusterko to ma ono z tylu dwie wystajace druciki, to sa podgrzewane lusterka wtedy. Podlaczasz w nie dwa kabelki, ktore wychodza z obudowy lusterka. Lusterka "grzeja sie" jak tylko uruchomisz samochod!!

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano

kisiel 23

Mowa o wyjęciu wkładu? I pytanie z tym związne; jak to bezpiecznie wykonać...

Robiłeś już takie sztuczki? :)

Opublikowano
Wklad jest montowany na 4 zatrzaskach...ja mialem latwiej, bo mam zlamana obudowe i jedna czesc lusterka jest jakby na wierzchu...ale powinienes normalnie to wyciagnac...sproboj podwazyc z jednej strony (tylko ostroznie zebys nie ulamal albo uszczerbil lusterka). Powinno pojsc, tylko trzeba delikatnie to robic. Sproboj maksymalnie ustawic lusterko w jakas strone, tak aby mozna bylo cos tam delikatnie wsadzic miedzy lusterko o obudowe...Mosisz pokombinowac :8)

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl