Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... druga beemka (325Ci) w rodzinie ma maly problem. Juz 3cia tylna lewa lampa zostala wymieniona na gwarancji przez to ze sie pocila i po jakims czasie dostawala sie do srodka woda i padaly LEDy. Ale teraz widac ze do plastikowego schowka za lampa (od srodka) w bagazniku zbiera sie woda... co jest? Czy to przez to paruja lampy z lewej strony? No ale jak tak, to co w ogole powoduje ze woda sie dostaje do bagaznika... Jak na nowy samochod to zaczyna to troche denerwowac...

Dzieki z gory...

Opublikowano
sprawdz uszczelke gumowa pod klapa.Wytrzyj do sucha ,zamknij klape i polej zdrowo woda po klapie.Moze sie nalewac jak sie myje auto pod cisnieniem.A moze ci sie dostaje woda poprzez uszczelke pod lampa.
te gusta conducir? BMW
Opublikowano
Uszczelka pod klapa jest ok. Byc moze ze to uszczelka pod lampa, ale to jest juz 4ta lampa.. to znaczy ze wszytkie te uszczelki sa do kitu? I dodam ze to nie musi byc mycie pod cisnienim.. po prostu trzeba poczekac 2 dni max. i juz jest tam woda... :duh:
Opublikowano
ja kiedyśwyciągając zapas znalazłem małe bajorko :lol: ciekawe ,czy ktoś tam nalał czy jakos samo się dostało - zapas był jeszcze dziewiczy ale lampy suche więc jak?? looknąłem i nic nie zauważyłem