Skocz do zawartości

Woda w bagazniku Ci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... druga beemka (325Ci) w rodzinie ma maly problem. Juz 3cia tylna lewa lampa zostala wymieniona na gwarancji przez to ze sie pocila i po jakims czasie dostawala sie do srodka woda i padaly LEDy. Ale teraz widac ze do plastikowego schowka za lampa (od srodka) w bagazniku zbiera sie woda... co jest? Czy to przez to paruja lampy z lewej strony? No ale jak tak, to co w ogole powoduje ze woda sie dostaje do bagaznika... Jak na nowy samochod to zaczyna to troche denerwowac...

Dzieki z gory...

Opublikowano
sprawdz uszczelke gumowa pod klapa.Wytrzyj do sucha ,zamknij klape i polej zdrowo woda po klapie.Moze sie nalewac jak sie myje auto pod cisnieniem.A moze ci sie dostaje woda poprzez uszczelke pod lampa.
te gusta conducir? BMW
Opublikowano
  • Autor
Uszczelka pod klapa jest ok. Byc moze ze to uszczelka pod lampa, ale to jest juz 4ta lampa.. to znaczy ze wszytkie te uszczelki sa do kitu? I dodam ze to nie musi byc mycie pod cisnienim.. po prostu trzeba poczekac 2 dni max. i juz jest tam woda... :duh:
Opublikowano
ja kiedyśwyciągając zapas znalazłem małe bajorko :lol: ciekawe ,czy ktoś tam nalał czy jakos samo się dostało - zapas był jeszcze dziewiczy ale lampy suche więc jak?? looknąłem i nic nie zauważyłem