Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam cos takiego u siebie ale nie wiem jak go uaktywniać zdarzyło sie 2 razy że sam się włączył i miałem problem z uruchomieniem auta, syrena wyła mało mnie nie zwineli :lol: ,więc jakby ktoś coś szepnoł będe wdzięczny.pozdrawiam
Opublikowano
u mnie w E36 też jest. Uzbraja się poprzez mocniejsze zamknięcie drzwi kluczykiem (poza opór) w przednich drzwiach (prawych i lewych). Nie uzbraja się (ani rozbraja) poprzez bagaznik. Tak jest u mnie, myślę że w E34 jest podobnie. U mnie zaświeca się wówczas dioda przed lewarkiem zmiany biegów. Sprawdź, myślę że u Ciebie jest podobnie.
...tylko BMW
Opublikowano
stary jest tak jak mówisz wielkie dzięki :cool2: ale mam jeszcze pytanko mam zamontowany sterownik centralnego z pilota(taki tani}da sie to jakoś zgrać żeby zamykając zamki uzbrajać immobilaiser?
Opublikowano

To super że u Ciebie też śmiga :norty:

Lepiej tego nie rób, zawsze to lepej jest mieć dodatkowe zabezpieczenie, takie jest moje zdanie.

...tylko BMW