Skocz do zawartości

BMW f11 525d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry Panowie i Panie

Rozjaśnijcie mi trochę, kupiłem F11 525d 2011 rok 178k ma na tacho, od handlarza sprawdzałem VIN, i przebieg raczej pasuje, jak ukręcona to nie dużo, wczoraj tam byłem już po odbiór miała dostać nowy TÜV, ale wyszły jeszcze na przeglądzie wahacze (Querlenker) miał mi wysłać części i mialem sobie to naprawić na jego rachunek, ale przy oględzinach wyszła pleśń w drzwiach za kierowcą (czytałem że to bolączka tego modelu), no i zaparowane obie lampy z przodu. Powiedziałem żeby to zrobil jak trzeba i przyjadę po auto w piątek napewno będę chciał zobaczyć rachunek za wymianę tych wahaczy, ale mam jakieś uczucie że wbije się na mukę :mad2:

ogłoszenie już znikło z neta ale mam zdjęcia na telefonie

Vin : WBAMX31000C797567

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

dość fajne auto ... super silnik. pali mniej niż 525 n47 i daje więcej możliwości. wahacze na polskich drogach padły mi w moim po 120tkm a wilgoć da się ogarnąć. nawet jak będziesz musiał wymienić tapicerkę drzwi to nie jest problem. sprawdź czy nie pływa woda pod dywanami. wtedy jest więcej zachodu.

ogólnie kwestia ceny i ogólnego stanu techn.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za podtrzymanie na duchu :D

zapłaciłem za nią 14k euro, zależało mi na tym żeby była od handlarza bo zawsze można coś wywalczyć w Niemczech wrazie jakiegoś grubszego wała, myślę że dużo nie przepłaciłem w piątek sprawdzę servisy dokładnie i myślę że na początek będę walczyć ze skrzynią biegów właśnie czytam wątek o wymianie oleju dzięki za odpowiedz pozdawiam