Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Posiadam F20 ze standardowym audio, navi duża, w bagażniku combox. Zniknęły wszystkie dźwięki, wyświetlacz pokazuje normalnie grany utwór ale nic nie słychać. Nie ma też dźwięku pasów, pdc oraz powitalnego przy otwarciu auta. Odpisałem światłowód i swieci na czerwono. Jedyny błąd auta w BimmerLink to 8011F9, redukcja mocy grzewczej wskutek interwencji power management, bateria ma już 11 lat, auto odpala bez problemu. Jakieś pomysły ? Robiłem reset poprzez trzymanie przycisku głośności przez 15sek i także nic.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam i jak udało się rozwiązać problem?

Umnie pojawiło się podobnie przepatrzyłem wszystkie wtyczki bezpieczniki i jest ok. A dźwięku jak kiedyś było tak nie ma. Dodam że pojawił się raz na jakiś czas

Opublikowano
Odpisałem na Twoje pw. Uszkodzeniu uległa jednostka główna CIC, wymiana na używaną, kodowanie pod moje auto i wszystko wróciło do normy :)