Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Czy w przypadku F30 z USA wystarczy kupić lampy EU i zakodować czy trzeba coś dłubać z wiązką?

Wiem że trzeba kupić przełącznik do przeciwmgłowych ale nurtuje mnie czy trzeba ciągnąć jakiś dodatkowy kabelek ?

Pozdrawiam,

Krzysiek

Opublikowano
Nie trzeba żadnych lamp kupować wystarczy kodowanie i w tylnych lampach wymiana żarówki od kierunku na pomarańczowa. Jak ściągniesz zaślepkę to przycisk jest na miejscu wystarczy wyłamać plastik i zaślepka stanie się przyciskiem :norty:
Opublikowano
Nie trzeba żadnych lamp kupować wystarczy kodowanie i w tylnych lampach wymiana żarówki od kierunku na pomarańczowa. Jak ściągniesz zaślepkę to przycisk jest na miejscu wystarczy wyłamać plastik i zaślepka stanie się przyciskiem :norty:

W polifcie chyba nie ma z tyłu żarowki tylko LEDy ?

zaślepka już wyłamana :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No nie ma żarówek. Najlepiej wymienić lampy. Są firmy, które przerabiają lampy, ale to jest mega druciarstwo, bo trzeba je rozcinać i później kleić.
Opublikowano
No nie ma żarówek. Najlepiej wymienić lampy. Są firmy, które przerabiają lampy, ale to jest mega druciarstwo, bo trzeba je rozcinać i później kleić.

Dlatego chce sam kupić lampy EU i wymienić.

Interesuje mnie kwesta wiązki, mam wrażenie że tu firma przesadziła z wyceną przerobki i kodowania + wiązka. mam wrażenie że nie ma żadnej wiązki ale chce potwierdzić.

plan mam kupienie lamp EU LCI orginały + kodowania + zaślepka do przeciwmgielnych pytanie czy to jest całość?