Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ostatnio przy niewielkim mrozie zauważyłem, że lusterka w ogóle nie grzeją. Wiem, że w BMW odbywa się to automatycznie, tak było w E82. Szukałem w internecie na rozpiskach bezpieczników bezpiecznika odpowiedzialnego za to lecz nic nie znalazłem :| auto wyświetla także błąd 8011F9, jest to błąd spowodowany słabym akumulatorem z tego co wyczytałem. Może być to przyczyną braku grzania ? BMW rozłącza różne systemy przy słabym aku. Jeżeli to nie to, to którego bezpiecznika szukać i co ewentualnie sprawdzić by grzanie powróciło ? Dziś będę się za to zabierać :)
Opublikowano
Po ściągnięciu wkładu i obudowy lusterka wszystko okazało się jasne, brak wiązki i brak grzanych luster. Tu teraz moje pytanie, chciałbym pociągnąć wiązkę, od którego modułu lub ewentualnie gdzie się wpiąć aby to działało jak należy i było zrobione zgodnie ze sztuką ?