Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, marcinq78 napisał(a):

11k więcej wychodzi ci łącznie z wpłatą własną? 

Jak dla mnie leasing w BMW to jakieś nieporozumienie. Chwalą się że atrakcyjny a koszty finalnie jak przy kredycie w banku. A przy leasingu jest jeszcze masa dodatkowych opłat i zobowiązań. Nawet nie chcą powiedzieć jaka jest stopa referencyjna.

Wklad wlasny 45%, leasing 2 lata i wykup jakos 20% (ok. 50k). Podkreslam ze to na bazie kalkulatora, ktory mi wyslali w mailu. Finalna oferta pewnie bedzie sie roznic, ale jak bedzie sie roznic bardzo od tego kalkulatora to bede sie kłócić ze mnie wprowadzili w błąd i niech dostosuja do niego xd

Opublikowano

Dla mnie leasing 103% przy wpłacie 45% to obecnie świetna oferta na rynku. W Leksusie miałem najwyżej 107% i cenę o 50k więcej - więc zostałem przy BMW. Odebrałem tydzień temu i jestem na razie mile zaskoczony wygodą, prowadzeniem i spalaniem. Oczywiście są też lekkie rozczarowania (mało schowków i dużo zabawy z ustawieniami komputera pokładowego). Generalnie plusy przeważają niedociągnięcia i mam mega radość z jazdy.

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, MKus napisał(a):

Dla mnie leasing 103% przy wpłacie 45% to obecnie świetna oferta na rynku. W Leksusie miałem najwyżej 107% i cenę o 50k więcej - więc zostałem przy BMW. Odebrałem tydzień temu i jestem na razie mile zaskoczony wygodą, prowadzeniem i spalaniem. Oczywiście są też lekkie rozczarowania (mało schowków i dużo zabawy z ustawieniami komputera pokładowego). Generalnie plusy przeważają niedociągnięcia i mam mega radość z jazdy.

103% w BMW Comfort Lease? Pierwsze słyszę.  O ile wiem w BMW też było (we wrzesniu) ok 107%

Edytowane przez marcinq78
Opublikowano
Godzinę temu, marcinq78 napisał(a):

103% w BMW Comfort Lease? Pierwsze słyszę.  O ile wiem w BMW też było (we wrzesniu) ok 107%

Dokładnie. Przy najbardziej wyśrubowanych warunkach nie dało się zejść poniżej 107%.