Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku powiem że jestem nowy na forum więc wypada się przywitać

Dzieńdobry

A teraz do rzeczy, niedawno stałem się posiadaczem bmw x3, rozglądałem się za jakąś bieda wersją w benzynie bo nie potrzebuje tych elektronicznych gadżetów a trafiła się 3.0d z panoramą xenonami i czujnikami parkowania... i tak nic z tego nie działa... :duh: , ale dziś o światłach... chodzi o to że odpalam światła jest sekwencja światła idą dół góra, światła święcą ok, wyjeżdżam z miasta jade jade nagle ziuuum opuszczają się... no kur... jadę dalej to się podniosą, zaraz się znowu opuszczą, widać momentami jak walczą... trochę podejdą trochę opadną... i taka to jazda, mam inpę bo wcześniej jeździłem e36 i sprawdzałem że występował w przeszłości błąd przedniego czujnika na wahaczu ale moje pytanie jest inne, a mianowicie:

czy jest jakaś wtyczka zasilania regulacji reflektorów? :?: mój plan jest taki że jak reflektory będą na dobrej wysokości, odłączyć regulację i niech już tak zostaną w takiej pozycji i nie denerwują.

Pozdrawiam wszystkich cieplutko :P

Opublikowano
NIe rozumiem dlaczego kombinujesz jak koń pod górkę, skoro przyczynę usterki masz podaną pratycznie na tacy. Wymień czujnik poziomowania z przodu.

--

Pozdrawiam,

deebee (Darek)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To dopiero kombinowanie pod górę. Jak kolega napisal, masz napisane co jest zepsute, kup czujnik, wymień i wszystko będzie śmigać, bez oślepiania innych uzytkowników drogi.