Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witaj. Szczerze odradzam podpinanie się pod bezpieczniki bo pojawia się duchy w aucie ;) . Komunikat o rozładowywanym Aku, , zakłócenia w radiu itp. itd. Ja wziąłem zasilanie z pod maski z za przekaźników i jest ok.
Opublikowano
Witaj. Szczerze odradzam podpinanie się pod bezpieczniki bo pojawia się duchy w aucie ;) . Komunikat o rozładowywanym Aku, , zakłócenia w radiu itp. itd. Ja wziąłem zasilanie z pod maski z za przekaźników i jest ok.

Witam

możesz dokładnie podać w którym miejscu się wpiołeś i w który kabelek? Mam dosłownie ten sam problem skąd pobrać acc po stacyjce

Opublikowano
wielkie dzięki za te info. Szukałem tego troche i nigdzie nie trafiłem na ten opis i w sumie nigdzie nie znalazłem żadnej innej opcji na prawidłowe podłączenie poza ciągnięciem zasilania do skrzynki w bagażniku co mi się nie uśmiecha. Mam nadzieję że zadziała mi z tym połączeniem funkcja parkingowa w mojej kamerce.