Skocz do zawartości

Wideorejestrator G30 LCI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy ktoś z Was montował takie zasilanie wideorejestratora?

Gdzie najlepiej podłączyć przewód ACC i BATT (w którym bezpieczniku) i jaką przejściówką?

https://selekt.online/szczegolyProduktu.php?src=ceneo&item=2340&kat=98&utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=d7c6fc6d-2b5f-55b5-940b-7b5549b15c7a

Z góry wielkie dzięki za pomóc.

Opublikowano
Witaj. Szczerze odradzam podpinanie się pod bezpieczniki bo pojawia się duchy w aucie ;) . Komunikat o rozładowywanym Aku, , zakłócenia w radiu itp. itd. Ja wziąłem zasilanie z pod maski z za przekaźników i jest ok.
Opublikowano
Witaj. Szczerze odradzam podpinanie się pod bezpieczniki bo pojawia się duchy w aucie ;) . Komunikat o rozładowywanym Aku, , zakłócenia w radiu itp. itd. Ja wziąłem zasilanie z pod maski z za przekaźników i jest ok.

Witam

możesz dokładnie podać w którym miejscu się wpiołeś i w który kabelek? Mam dosłownie ten sam problem skąd pobrać acc po stacyjce

Opublikowano

Wpięcie w odpowiedni bezpiecznik nie powoduje żadnych błędów. Haloween już się skończyło i żadnych duchów nie ma.

A tak na poważnie mam podłączone wg tego schematu od 2 lat i jest ok http://www.eyephysics.com/BMWG30/bmwg30.html

Opublikowano
wielkie dzięki za te info. Szukałem tego troche i nigdzie nie trafiłem na ten opis i w sumie nigdzie nie znalazłem żadnej innej opcji na prawidłowe podłączenie poza ciągnięciem zasilania do skrzynki w bagażniku co mi się nie uśmiecha. Mam nadzieję że zadziała mi z tym połączeniem funkcja parkingowa w mojej kamerce.