Skocz do zawartości

Tarcze Zegarów Samochodowych ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym się przywitac ze wszystkimi . Jestem nowy na tym forum , dotychczas tylko czytałem , lecz po pojawieniu się pytania ( którego nie moglem znaleść poprzez wyszukiwarke , postanowiłem zapodac nowy temat :) .

Jako iż _JESZCZE_ nie posiadam swojej Bawarki ... ( juz niedlugo) to chciałbym się zapytać w imieniu kolegi , mianowicie jak sam temat wskazuje chodzi o wkłady zegarów samochodowych ...

Przeglądałem allegro w poszukiwaniu jakiegoś fajnego pocisku o nazwie BMW i znalazlem Bmw e36 z takimi zegarami :

http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/13/1376/137685/13768542/137685423_7

Nie chodzi o same BMW ale o zegary ... jak najlepiej zrobić takie zegary ? czy to kupuje , drukuje ... sie takie zegary , czy moze macie jakieś strony z takimi zegarami ...

Kolega chciał sobie zmienic swoje i wlasnie na takie albo jakies podobne ... szukalem na gólgach i przeważnie są tylko białe ...

Bla ale się napisałem ... ale mam nadzieje że wiecie o so chosi :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Osobiście nie spotkałem się jeszcze z tarczami zegarów które pomimo innej barwy odzwierciedlałyby wszystkie atuty oryginalności. Mam tu na mysli perfekcyjne dopracowanie podświetlenia znaków itp.

Osobiście wolę pozostać przy fabrycznych tarczkach