Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiadomo najlepsza by była sekwencja ale ja mam naprzykład Blosa i jestem z niego bardzo zadowolony , bez większych strat mocy na gazie nic nie strzela itd więc jak masz mniej kasy to zainwestuj w blosa, pozdro
Opublikowano
TO jest firma?zapewne masz zwykłą instalację mieszalnikową??ile dałęś za nią??
Opublikowano
Tez mam ten motor i słyszałem opinie ze tylko sekwencja. Ja bym się bał wsadzic zwykły gaz. Dowiadywałem się w Lublinie o sekwencję do tego modelu i na lubartowskiej chcą 3200 ( tam podobno znają się na rzeczy). Nie pamiętam tylko jakiej firmy jest ta instalka.
Opublikowano
Witam - mam silnik 2.8 i włożyłem gaz Landi Renzo-OMEGAS, zapłąciłem 5 tys. i szczerze powiem, że gazik chodzi super...tylko jak nie włączasz ksenonów....potem to się dziwne rzeczy dzieją, ale to jest już wynik poboru energii a nie samej instalki - na instalce mam kopa jak w benzynie...naprawdę, a pli max. 12 l. gazu w mieśście przy mocnym bucie
http://www.skredyt.pl/projekty/bmw.jpg