Skocz do zawartości

Przekładka mat grzewczych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W mojej e90 mam grzane szmaciane fotele już z podłączeniem, zakupiłem ostatnio sporty alcantare lecz bez podgrzewania i stąd moje pytanie. Czy jest możliwość przełożenia tego podgrzewania z jednych foteli do drugich?

Z góry dzięki za odpowiedzi! :)

Opublikowano
W skórzanych sportach od E46 są wszyte pod tapicerkę. Tutaj pewnie podobnie więc trzeba rozbierać cały fotel.
Opublikowano
Nie będą. Fotel jest ma inną budowę. Z tego co pamiętam to w sportach masz jeszcze maty w pod udami i na boczkach.
Opublikowano
  • Autor
W takim razie jakie maty wrzucić do sportow? Nigdzie nie mogę znaleźć takich foteli z grzaniem, ani mat. Może ktoś ma jakieś pomysły
Opublikowano

Na allegro, olxie jest duży wybór ale rzadko zdarzają okazje. Najłatwiej kupić kompletne fotele z grzaniem. Raczej nie znajdziesz samego odbicia a przekładanie do prostych nie należy.

Jeżeli szukasz samych foteli bez kanapy to takie same byly w 3, 3kombi, 1, x1.

Dodatkowo pamiętaj żeby nie były s anglika bo czeka Che przekładanie maty zajętości.

Opublikowano

Szczerze nie mam podjęcia, ponieważ wiedzę mam czysto teoretyczną.

Mam x1 ze skórzanymi fotelami. Nie lubię skóry i zamieniałem na alcantare z grzaniem. Niestety nie miałem wiązki więc musiałem ponieść dodatkowe koszty. W Twoim wypadku powinno być lepiej bo mas już zakodowane grzanie, kable i bezpieczniki.

Poniżej masz link gdzie widać różnicę w matach pomiedzy zwykłymi a sportowymi

https://oryginalne-czesci.pl/mata-grzejna-fotela-przod-dla-tapicerki-skorzanej-bmw-e87,id12019.html

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Odświeżając.

Nie ma możliwości przełożenia mat że zwyklych do sportow.

Stąd moje pytanie czy ktos dokładał uniwersalne matu grzewcze i mógłby jakieś polecić?